Vložil Tomáš Klouda 6.11.2015, autor Petr Sič
Výroba čajových koláčů Fotogalerie - Výroba čajových koláčů
Trocha teorie - 9 kroků ve výrobě čajových koláčů (pu-erh)
1. Pick Tea Leaves
2. Wilting
3. Kill Green (wok frying)
4. Rolling and Breaking the Leaves
5. Sun-drying
6. Weighing the Sun-Dried (mao cha)
7. Steaming and Pressing
8. Drying the Cakes
9. Wrapping the Cakes
Rozšíření sortimentu
Máme rozšířené pole působnosti!
Dovážíme čaje z Gruzie, Keni, Taiwanu, Vietnamu a Indie! Primárně se však zaměřujeme na Gruzii a Keňu. Sortiment je několikanásobně pestřejší, než když jsme začánali s distribucí, věříme, že nabídka vás osloví.
Články
- O Gruzii
- Historie
- Kultura
- Jak se kupuje čaj v Gruzii?
- Jeden den s čajem v Gruzii
- Hledání ztracené zahrady
- Věděli jste, že...?
- Otázky z lisování
- Brněnské lisování
- Výprava Gruzie 2012
- Gruzie na koni
- Životní podmínky
- Čaj dříve a nyní
- Gruzínský čaj
- Výroba čaje v Gruzii
- Druhy vyráběných čajů
- Čajové zahrady
- Pěstování čaje